Slāvia

Una barra amb vistes

La cafeteria Slāvia és un escenari privilegiat per observar el quefer diari de la capital de les Garrigues, i un punt de referčncia cultural a les terres de ponent.

Hi trobareu gent a qui li agrada seure al davant d'un cafč i observar com canvia la llum al llarg de l'any, des de l'aparador enorme de la cafeteria.

Altres acudeixen a fer-la petar sobre l'actualitat mentre esmorzen o al vespre, a l'hora de la cervesa.

També coincidireu amb algú disposat a reptar-vos a un torneig d'escacs, i amb algú altre que llegeix de franc el correu amb la nostra xarxa sense fils.

N'hi ha que fan peregrinatge a la recerca d'unes amanides que els fan aplaudir d'entusiasme.

I de tant en tant... Aquest local mostra tota una altra cara i s'instaura aleshores una mena d'anarquia controlada. La gent de l'Slāvia sap rebre com ningú els músics que hi vénen a fer concerts i esperonar-los perquč ho donin tot fins a la matinada.

Veniu a acompanyar-nos en qualsevol d'aquestes facetes. No dubteu que hi sereu benvinguts i us trobareu com a casa!Com arribar-hi

Properament...

Seguiu l'agenda de propers concerts a Facebook

Properament...
Andrew Condon
L'ull i la cāmera de l'Andrew saben captar amb mā mestra la māgia i el caliu dels concerts que fem a l'Slāvia. Segur que les seves fotos us fan venir ganes de visitar-nos...
Mireu les fotos de l'Andrew
Cafeteria Slāvia ˇ Passeig del Terrall, 14 ˇ Les Borges Blanques ˇ Lleida ˇ Tel. 973140972 ˇ info@slavia.cat