Associaciķ Francesc Pujols

L'Associaciķ Francesc Pujols neix al voltant d'una tertúlia nocturna de cafč durant l'any 1997 a la Cafeteria SLĀVIA de les Borges Blanques (Les Garrigues).

El desert cultural que hi havia a la capital de la comarca de Les Garrigues ens va fer pensar en la necessitat de intentar dinamitzar-la des d'un punt de vista totalment privat i sense ānim de lucre.

Erem conscients que la majoria de cultura que es desenvolupava als nostres pobles provenia de la iniciativa pública i per tant era una cultura fortament dirigida. L'esperit de trencament ens portā a exposar-nos per tal d'oferir alternatives diferenciades de la cultura dominant.

No ha estat fācil perō ens en sortim d'una forma prou airosa i ja portem organitzades diferents activitats que han tingut una acollida forįa interessant per part del públic.

Aquesta plana intenta fer un resum del que ha estat l'Associaciķ des de la seva fundaciķ fins avui al mateix temps que vol presentar la programaciķ tan musical com de xerrades com d'exposicions .

Esperem que us sigui útil i que cada dia la visiteu més

Properament...

Seguiu l'agenda de propers concerts a Facebook

Properament...

Gent de l'Slāvia

La cordialitat de la gent que trobareu a l'Slāvia us farā sentir com si fķssiu a casa.
Cafeteria Slāvia ˇ Passeig del Terrall, 14 ˇ Les Borges Blanques ˇ Lleida ˇ Tel. 973140972 ˇ info@slavia.cat