Associació Francesc Pujols

L'Associació Francesc Pujols neix al voltant d'una tertúlia nocturna de cafè durant l'any 1997 a la Cafeteria SLÀVIA de les Borges Blanques (Les Garrigues).

El desert cultural que hi havia a la capital de la comarca de Les Garrigues ens va fer pensar en la necessitat de intentar dinamitzar-la des d'un punt de vista totalment privat i sense ànim de lucre.

Erem conscients que la majoria de cultura que es desenvolupava als nostres pobles provenia de la iniciativa pública i per tant era una cultura fortament dirigida. L'esperit de trencament ens portà a exposar-nos per tal d'oferir alternatives diferenciades de la cultura dominant.

No ha estat fàcil però ens en sortim d'una forma prou airosa i ja portem organitzades diferents activitats que han tingut una acollida força interessant per part del públic.

Aquesta plana intenta fer un resum del que ha estat l'Associació des de la seva fundació fins avui al mateix temps que vol presentar la programació tan musical com de xerrades com d'exposicions .

Esperem que us sigui útil i que cada dia la visiteu més

Properament...

Seguiu l'agenda de propers concerts a Facebook

Properament...

Gent de l'Slàvia

L'Ariadna us prepararà amb tota la cura del món el tè més saborós.
Cafeteria Slàvia · Passeig del Terrall, 14 · Les Borges Blanques · Lleida · Tel. 973140972 · info@slavia.cat